ابزار Ahrefs چیست؟❤️ کاربرد اچرفز از 0 تا 100
آموزش Ahrefs
همه افرادی که در حوزه سئو مشغول فعالیت هستند، به خوبی می دانندکه برای قرار گرفتن در رتبه یک گوگل نمی توانند فقط به استفاده از متدهای مختلف متکی باشند. بلکه باید از ابزارهای مختلف نیز استفاده کنند. یکی از ابزارهای که امروز بسیار مورد توجه قرار گرفته است ابزار ahrefs است. می توان گفت این ابزار جزو ضروری ترین ابزارهای یک سئوکار حرفه ای می باشد.
امروزه بسیاری از ابزارهای که در گذشته استفاده می شدند، از رده خارج شده اند. زیرا برای بدست آوردن رتبه بالا در گوگل کیفیت مهم تر از کمیت است. در این مقاله می خواهیم آموزش کار با ابزار Ahrefs (اچرفز) را بررسی کنیم.
ابزار ahrefs چیست؟
یکی ابزارهای قدرتمند که به منظور تحلیل سئو سایت مورد استفاده قرار می گیرد. این ابزار توسط شرکتی به همین نام طراحی و ارائه شد. شما می توانید با استفاده از این ابزار در زمینه سئو سایت کارهای مختلفی انجام دهید. شما می توانید این ابزار را به صورت پلن و یا نسخه های مختلف تهیه و استفاده کنید.
نحوه کار ابزار ahrefs به چه صورت است؟
همه ما به دنبال این هستیم که جایگاه خود را در گوگل ارتقاء بدهیم. یکی از کارهای که به ما کمک می کند تا جایگاه خود را در گوگل ارتقاء ببخشیم این است که سایت های بزرگ به محتوای سایت ما لینک بدهند. یکی از کارهایی که ابزار آنلاین ahrefs انجام می دهد شناسایی لینک ها است.
برای اینکه کاربران بتوانند شبکه پیچیده لینک های ورودی را ببیند، ابزار آنلاین سایت ahrefs از یک نرم افزار بسیار پیشرفته کرال استفاده می کند. این نرم افزار به منظور بازآفرینی نحوه دید موتورهای جستجوگر نسبت به وب سایت استفاده می شود.
همچنین یکی دیگر از ویژگی های این ابزار تحلیلی از صفحات است که در اختیار شما قرار می دهد. جهت انجام این کار محتوای بررسی شده را براساس محبوبیت رتبه بندی می کند و با تهیه و دسته بندی این اطلاعات، گزارشی را در اختیار شما قرار می دهد.
این ابزار به شما کمک می کند تا سریع تر به نتیجه برسید. اما نباید فکر کنید که می توانید با استفاده از این ابزار، دیگر هیچ کاری انجام بدهید. بلکه باید با بهره گیری از اطلاعات بدست آمده از طریق این ابزار ahrefs، همان محتوای را تولید کنید که کاربر دنبال آن است.
پیشنهاد ویژه: آموزش حرفه ای MOZ از 0 تا 100
چه افرادی می توانند از ابزار ahrefs استفاده کنند؟
شما در هر سازمانی که مشغول به فعالیت هستید و می خواهید تعداد بازدید کنندگان سایت خود را افزایش دهید، می توانید از ابزار ahrefs استفاده کنید. این ابزار برای تمام شرکت ها و وب سایت های دارای سئو، قدرتمند است.
مزایای ابزار ahrefs (اچرفز)
هر ابزاری دارای تعدادی مزایا و معایب است. در این قسمت قصد داریم در مورد مزایای استفاده از ابزار ahrefs بیشتر صحبت کنیم.
- با استفاده از این ابزار انگار شما به بانک اطلاعاتی بک لینک متصل شده اید.
- یکی از قدرتمند ترین ابزار های سئو سایت، ابزار ahrefs است.
- می توانید به راحتی و به سرعت هر کلید واژه ای که مد نظر شما است را پیدا کنید.
- برنامه SEO toolbar chrome
- پیدا کردن تبلیغات متنی پرداخت برای هر کلیک
- مشاهده ارتباط سایت شما با هر وب سایت دیگری بر اساس کیفیت بک لینک
قیمت خرید اکانت ahrefs
بسیاری از مدیران سایت به دلیل افزایش نرخ دلار تمایلی به خرید و استفاده از ابزار ahrefs ندارند. در واقع نمی توان گفت این ابزار جزء ارزان ترین ابزارها برای آنالیز سئو است. قیمت بسته های کاربردی آن برای یک ماه، از 99 دلار شروع می شود. با توجه به بالا رفتن نرخ دلار نمی توان گفت هزینه آن کم است.
قیمت اکانت ahrefs ماهانه در ایران از 100 هزار تا 200 هزار تومان در سایت های متعددی موجودست که میتوانید آن را به راحتی خریداری نمایید.
ویژگی های ابزار ahrefs به منظور تحلیل اطلاعات رقبا
ابزار ahrefs برای تحلیل اطلاعات وب سایت ها، از ربات ها و ایندکس های متعلق به خود استفاده می کند. یکی از ویژگی های خوب این وب سایت این است که ایندکس آن شامل یک تریلیون وب سایت است. همچنین به منظور به دست آوردن اطلاعات تازه این ایندکس ها هر 30 دقیقه به روزرسانی می شود.
برای به اشتراک قرار دادن این اطلاعات از ابزارهای مختلفی استفاده می کنند. در ادامه به معرفی و بررسی این ابزارها می پردازیم.
-
ابزار Competitive Analysis یا تحلیل رقبا
Competitive Analysis یا تحلیل رقبا به شما کمک می کند تا کلید واژه ای را پیدا کنید که رقیبان شما از همان کلید واژه استفاده کرده اند. این همان کلید واژه ای است که باعث جذب ترافیک برای سایت رقیب شما شده است. برای اینکه میزان ترافیک و بازدیدی که از این طریق بدست می آورید را مشاهده کنید، می توانید به قسمت Top Pages بروید. همچنین اگر قصد بررسی کلید واژه های که رقبا با استفاده از آنها رنک گرفته اند ولی شما نتوانسته اید رنک بدست بیاورید را دارید، باید به قسمت Content Gap بروید.
یکی دیگر از قسمت های که در این بخش قرار دارد، بخش Site Explorer است. این قسمت یکی دیگر از بخش های ابزار ahrefs است که سه ابزار قدرتمند سئو را در یک رابط کاربری جا داده است. این سه قسمت عبارتند از:
- Organic traffic research: با استفاده از این ابزار شما می توانید کلید واژه های که رقبای شما با استفاده از آنها رنک بالای بدست آورده اند را مشاهده کنید. همچنین با استفاده از این ابزار می توانید میزان ترافیکی که سایت رقیب شما بدست آورده را نیز بررسی و مشاهده کنید. برای ورود به این بخش کافی است ابتدا سایت رقیب را در بخش Site Explorer وارد کرده و به قسمت Organic search رفته و گزارش ها بررسی کنید.
- Backlink checker: اگر می خواهید تمامی بک لینک های که یک سایت استفاده کرده است را مشاهده کنید، این ابزار به شما کمک می کند. برای استفاده از این ابزار کافی است نام سایت مورد نظر را در بخش Site Explorer وارد کرده و به قسمت Backlink profile رفته و گزارش ها را بررسی کنید.
- Paid traffic research: ویژگی یا کارایی این ابزار این است که به شما کمک می کند تا بدانید که کدام تبلیغ را سایت رقیب شما خریداری کرده است و پیامد آن برای آن سایت مثبت بوده است یا منفی؟ برای استفاده از این ابزار کافی است به قسمت Paid search رفته و گزارشات را بررسی کنید.
-
ابزار Keyword Research یا جستجوی کلید واژه
این بخش از ابزار ahrefs هزاران کلید واژه را در اختیار شما قرار می دهد. یکی دیگر از ویژگی این قسمت این است که می توانید با استفاده از آن بدانید که کلید واژه انتخابی چقدر سخت است و این کلید واژه چه مقدار ترافیک می تواند برای سایت شما جذب کند.
همچنین در ادامه به بررسی مواردی می پردازیم که به این بخش اضافه شده اند تا شما بتوانید راحت تر به جستجوی کلید واژه بپردازید.
- پیشنهاد تعداد زیادی کلید واژه برای شما: با استفاده از این ابزار (دیتا بیس کلید واژه ها هر ماه اپدیت می شود) شما می توانید همیشه کلید واژه جدید پیدا کنید.
- از صد ها کشور پیشتیبانی می کند: سایر ابزارهای که برای جستجوی کلید واژه استفاده می شود، فقط کلید واژه های که در کشور آمریکا جستجو شده است را در اختیار شما قرار می دهد. اما این ابزار از صد ها کشور پیشتیبانی می کند و اطلاعات جستجوی همه این کشورها را در اختیار شما قرار می دهد.
- عددی دقیق از میزان سرچ: همانطور که از نام این ابزار متوجه شدید، کار این نرم افزار نشان دادن میزان دقیقی از سرچ یک کلید واژه است.
- سنجش میزان سختی کلید واژه: برای اینکه میزان سختی یک کلید واژه برای بدست آوردن رنک را بدانید از یک فاکتور به نام KD استفاده می شود.
- تعین میزان کلیک: گاهی اوقات به غلط فکر می کنیم، زمانی که میزان سرچ یک کلید واژه زیاد است، یعنی میزان کلیک نیز باید زیاد باشد. اما این کاملاً اشتباه است. شما می توانید برای به دست آوردن میزان دقیق کلیک از ابزار ahrefs استفاده کنید.
- SERP را بررسی کنید: شما می توانید با استفاده از این ابزار معیارهای سئو را در سایت های با رنک بالا را بررسی کنید.
- بدست آوردن لیست کلید واژه ها: یکی دیگر از کمک های که این ابزار برای شما انجام می دهد، بدست آوردن لیستی از کلید واژه های است که شما قصد دارید در آینده از آنها استفاده کنید.
-
ابزار Backlink Research یا جستجوی بک لینک ها
همانطور که قبلاً اشاره کردیم این ابزار یکی از قدرتمندترین ابزارها برای تحلیل سئو سایت است. بزرگ ترین ایندکس لایو بک لینک ها در اختیار ابزار ahrefs است. برای اینکه اطلاعاتی که در اختیار کاربر قرار می گیرد همیشه تازه باشد، ربات های این ابزار هر روز 4 میلیارد صفحه وب را کرال می کنند.
برای بدست آوردن بک لینک های سایت رقیب کافی است نام آن سایت را در قسمت Site Explorer قرار دهید. با این کار علاوه بر بدست آوردن تمام بک لینک های سایت مورد نظر، اطلاعات کاربردی در خصوص سئوی آن سایت را، نیز در اختیار شما قرار می دهد.
کلمات مرتبط: Ahrefs چیست ، اموزش ahrefs ، بهترین ابزار سئو ، بهترین ابزار سئو ، ابزارهای تحلیل سئو ، ابزارهای بررسی سئو سایت اچرفز ، ابزار اچرفز ، خرید اکانت ahrefs ، اکانت ahref
لینک های کوتاه: rebrand.ly/ahref – bit.ly/ahrefs2 – bit.do/ahrefs2
از مطالب زیر هم دیدن نمایید:
درباره مهدی حیدری
سلام، من مهدی حیدری هستم، عاشق یادگیری سئو و دیجیتال مارکتینگ... و همیشه برای بهتر شدن در تلاش هستم. از سال 87 در زمینه وب و بازاریابی اینترنتی در حال فعالیتم و خوشحال میشم اطلاعاتم رو با شما در میان بذارم.
نوشته های بیشتر از مهدی حیدریمطالب زیر را حتما بخوانید
-
خرید بک لینک edu دانشگاهی و gov❤️(معتبر و ارزان)
1.26k بازدید
-
سفارش تقویت رپورتاژ آگهی بعد از انتشار❤️(لینک مرحله 2)
830 بازدید
-
آموزش رپورتاژ آگهی – تجارب و تکنیکهای کمپین های رپورتاژی
626 بازدید
-
نکات سئو دسته بندی(کتگوری) برچسب(تگ) فروشگاه اینترنتی❤️
1.43k بازدید
-
انکرتکست چیست؟ ❤️ بهترین Anchor Text در لینکسازی و سئو
1.17k بازدید
-
ریدایرکت 301 چیست؟ ❤️ آموزش در وردپرس، سی پنل و با کد+مثال
1.89k بازدید
دیدگاهتان را بنویسید