آنالیز سئو سایت:9 ابزار رایگان بررسی سئو (ایرانی خارجی)✅
آنالیز آنلاین سئو سایت با بهترین ابزارهای رایگان
برای داشتن سئو سایت موفق و قرار داشتن در صفحه اول نتایج گوگل اولین قدم آنالیز سئو سایت است. مهم است که بدانیم سایت از لحاظ سئو در چه وضعیتی قرار دارد و بعد از آگاهی از این مهم بتوانیم بهترین تصمیم را برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل بگیریم. برای بررسی سایت می توانیم از “بهترین سایت های سئو” در بحث آنالیز و تحلیل که بصورت آنلاین وضعیت سایت را تشریح می کنند استفاده کنیم.
ابزارهای خارجی برای آنالیز سئو سایت
- سایت seositecheckup.com
- سایت seoptimer.com
- سایت seobility.net
- سایت woorank.com
- سایت sitechecker.pro
- سایت seotesteronline.com
ابزارهای ایرانی آنالیز سئو سایت
- سایت analytics.upseo.ir
- سایت checkup.tools
- سایت maxeo.io
ابزار نوین ایرانی برای بررسی سئو سایت: maxeo
وبسایت Maxeo احتمالا یکی از بهترین ابزارهای ایرانی برای بررسی سئو داخلی است. مکسئو با بهره گیری از داده های گرافیکی ارزشمند تمامی خطاها و موارد مهم وبسایت شما را به نمایش می گذارد. مکسئو دارای 4 ابزار مکساپ (سلامت سایت و معیارهای CWV)، ابزار بررسی لینک های داخلی، ابزار بررسی کلمات کلیدی و ابزار بررسی محتوا است.
اکثر کارشناسان سئو اهمیت سئوی on-page را درک می کنند و می دانند که گوگل برای سرعت لود وبسایت اهمیت زیادی قائل است. شما می توانید امتیاز عملکرد سئوی تکنیکال وبسایت خود را با عملکرد وبسایت رقبای خود مقایسه کنید. مکسئو اشکالات تمامی URL های وبسایت شما را پیدا کرده و به صورت لیست گزارش می دهد. گزارش رتبه کلمات کلیدی، بررسی اجماعی وضعیت یک کلمه کلیدی در گوگل، ابزار نقشه ذهنی کلمات و از همه مهم تر ابزار بررسی محتوا از جمله جالب ترین ویژگی های این ابزار محسوب می شود. در ابزار بررسی محتوا امکان بررسی میزان خوانایی متن و میزان سرقت محتوا نیز قابل بررسی است.
آدرس: https://maxeo.io
بهترین سایت در آنالیز آنلاین سئو: Woorank
ابزاری که نام آن در بالا ذکر شد برای بسیاری از وبمسترها آشناییت دارد. این ابزار با بهره گیری از مدل های گرافیکی سئو سایت شما را بررسی و نقاط ضعف سایت را به شما گوشزد می کند. اما شما تنها مدت کوتاهی می توانید از این ابزار به صورت رایگان استفاده کنید و پس از این مدت باید نسبت به خرید نسخه پولی آن اقدام کنید. اما هزینه کردن برای این ابزار شما را به سمت سئو سایت موفق سوق خواهد داد پس در خرید نسخه پولی آن به دل خود شک راه ندهید. کمترین کاری که از دست شما بر می آید این است که از طریق ثبت نام و استفاده از نسخه آزمایشی سایت خود را آنالیز و کمبود های آن را جبران کنید.
آدرس: https://www.woorank.com
بهترین ابزار کمکی رایگان در آنالیز سئوی خارجی: MOZ
MOZ PRO نام سایتی است که به صورت آنلاین و با پرداخت بهای آن به صورت ماهانه اقدام به بررسی رتبه مطالب سایت شما در نتایج گوگل کرده و از همین طریق می توانید رتبه مطالب سایت خود را بهبود ببخشید.
MOZ البته ابزار های رایگانی مانند open site explorer و keyword explorer دارد که استفاده از آنها دارای محدودیت است. مثلا می توانید ماهانه به صورت رایگان حداکثر 20 عبارت یا کلمه را در keyword explorer جست و جو کنید. می توایند با خرید اکانت ماز در سئولایت با حداقل هزینه به امکانات این سایت دسترسی داشته باشید.
Mozbar نام افزونه ای است که Moz برای مرورگر گوگل کروم منتشر کرده است. Mozbar اطلاعاتی نظیر page authority و domain rank به نتایج موتورها جست و جو می افزاید. از این افزونه می توانید برای آنالیز رقبای خود استفاده کنید.
یکی از ضعف هایی که Moz Pro دارد این است که اکثر امکانات آن مانند ابزارهای مدیریت کمپین و ابزارهای پژوهش مانند Rank Tracker, Crawl Test, On-Page Grader و غیره تنها با خرید اشتراک ماهانه قابل استفاده هستند.
آدرس: MOZ.com
برترین ابزار پولی در آنالیز سئو خارجی: Ahrefs اچرفز
یکی دیگر از سایت های آنلاین آنالیز سئو Ahrefs نام دارد که از برای استفاده از ابزارهای آن حتما باید یک اکانت خریداری نمایید.
از جمله نکاتی که در سئو مورد بحث و بررسی است این است که سایت هایی که در صفحه اول گوگل قرار دارند از کدام سایت ها لینک دریافت کرده اند. زیرا دریافت لینک از مهم ترین فاکتورهای سئو سایت است و اتفاقا همین سایت Ahrefs در ردیف بهترین سایت های ارائه دهنده اطلاعات در مورد بک لینک ها قرار دارد. اچرفز جزو بهترین سایت های سئو در بک لینک خارجی می باشد.
مازاد بر بک لینک ها شما می توانید مشاهده کنید که چه مقدار از کاربرانی که وارد سایت شما شده اند از طریق جست و جوی مستقیم و گوگل جذب سایت شده اند.
در بخش کلمات کلیدی هم قادر خواهید بود تا میزان جست و جو عبارت کلیدی خود را مشاهده و از نرخ کلیک آن باخبر شوید و از سایر امکانات این بخش نیز استفاده کنید.
آدرس: https://ahrefs.com
بهترین سایت آنالیز سئو در تست کلی : SEO SiteCheckup
نام یکی دیگر از سایت ها تحلیل سئو می باشد که در این سایت می توانید تا مدت 14 روز از یک اکانت رایگان برای بررسی سئو استفاده کنید. در این سایت با وارد کردن دامنه سایت خود و دامنه سایتی که قصد مقایسه دارید و زدن checkup، می توانید نقاط ضعف و قوت سایت مورد مقایسه را بشناسید و آن را سایت خود مقایسه کنید.
امکانتی که سایت seositecheckup به شما ارائه میدهد عبارتند از:
- بررسی میزان تکرارشدن کلمات و عبارات مورد استفاده در هدینگ های مختلف ، نکاتی در مورد توضیحات متا و عناوین آن ، فایده alt در تصاویر و…
- بررسی فاکتورهای موثر در سرعت سایت مانند تعداد لینک های شکسته شده ، لینک های ریدایرکت شده ، آنالیز کَش سایت ، استفاده از Gzip ، فایل ها Css و Html که تغییر کرده اند و…
- ذکر نکاتی درباره سرور و امینت سایت مانند استفاده از مجوز ssl ، میزان امنیت مرورگرهای استفاده شده و…
- رابط کاربری یا همان UI سایت در صفحات موبایل و رسپانسیو
- نکاتی درباره سئو مانند Structure Data، وضعیت ایندکس و معرفی صفحات و مطالب توسط موتورهای جست و جو ، نشان دادن آدرس هایی که دسترسی آنها توسط شما جهت بررسی ربات های گوگل مسدود شده اند و…
آدرس: https://seositecheckup.com
برترین سایت در تعداد ابزار آنالیز سئو : smallseotools
همان طور که از نامش مشخص است یک ابزار کوچک اما کاربردی و جالب برای بررسی وضعیت سئوی سایت است. این ابزار برای کسانی کاربرد دارد که مهارتی در مبحث سئو ندارند و هدفشان از بررسی سئو سایت این است که مهم ترین فاکتورها سئو سایت خود را شناسایی و بررسی کنند. اما این به معنی این نیست که بتوانید با ابزارهای کوچک مشکلات سئو را مرتفع کنید بلکه وضعیت سئو سایت را به طور کلی مشاهده می کنید. این سایت یکی از برترین سایت ها در تعداتد ابزار تست سئو می باشد.
آدرس: http://smallseotools.com
تست seo کامل و با جزییات در The Web Checker
با کمک این ابزار می توانید وب سایت خود را از نظر فاکتورها سئو ، عملکرد سایت ، رسپناسیو و طراحی موبایل، امنیت و کارایی مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. این امکان وجود دارد که نتایج همه ی آنها یکسان باشد اما باید توجه کرد که بررسی سایت با تمامی ابزارها الزامی است.
آدرس: https://gf.dev
تست سایت با Nibbler
Nibbler آخرین سایت آنالیز سئو است. در این سایت پس از وارد کردن دامنه و تامل چند ثانیه صفحه ای حاوی اطلاعات سئو سایت شما پیش روی شما قرار می گیرد.
برای دیدن جزئیات تحلیل و بررسی هر یک از بخش های سایت کافی است قسمت مد نظر خود را انتخاب و روی آن کلیک کنید تا نتایج را مشاهده کنید. در اولین قسمت اطلاعاتی درباره شبکه های اجتماعی خصوصا فیس بوک و توئیر نمایش داده می شود و در ادامه صفحاتی که بیشتر مورد پسند کاربران بوده را مشخص می کند.
در ادامه مطالب بیشتری در مورد سئو بیان می شود و شما می توانید عمر دامنه خود ، سایت هایی که لینک به شما داده اند ، وضعیت فعلی سرور و خطاها موجود ، میزان محبوبیت سایت شما در مقایسه با سایر سایت ها به صورت جهانی ، میانگین کلمات به کار رفته در یک صفحه ، تصاویر بهینه سازی شده و اخطارهای مربوط به آن و سایر اطلاعات را مشاهده کنید.
همچنین می توانید تاریخ جدیدترین به روزرسانی سایت و رسپانسیو را مشاهده و حتی از میزان جذاب بودن نام دامنه خود اطلاعاتی سطحی را به دست آورید
آدرس: https://nibbler.silktide.com
کنترل سئو سایت
کنترل سئو سایت در گوگل و موتورهای جستجو یکی از دغدغه های مهم صاحبان سایت ها برای پیگیری درستی انجام بهینه سازی سایت می باشد. هنگامی که وبسایت شما آن نتیجه درست و معقول را دریافت کند می توانید شرایطی را مهیا و فراهم سازید تا بستر رشد برای کلمه کلیدی شما همواره وجود داشته باشد در این خصوص در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی را به دست آورید که چگونه می توانید پس از انتشار محتوا و کسب نتایج برتر گوگل آن ها را نگه دارید و یا حتی به کسب رتبه خود نیز افزایش دهید. به این موارد کنترل سئو سایت گفته می شود که در ادامه اطلاعات کامل تری در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.
چند فاکتور بسیار مهم در کنترل سئو سایت
همان طور که می دانید لازمه پیشرفت کنترل نمودن بخش هایی از وبسایت است که در حال صعود هستند. به طبع شما هنگامی که بر روی موارد پرکاربرد و پر جستجوی خود سرمایه گذاری کنید می توانید نتیجه بسیار قابل قبولی را دریافت کنید از این رو لطفا با ما در ادامه همراه باشید تا بتوانید اطلاعات کامل تری را در این خصوص به دست آورید چراکه قصد داریم به شیوه ای خاص به بررسی این موضوع بپردازیم.
1- بررسی خطاهای وب سایت
شما می توانید در ابتدا به قسمت سرچ کنسول وبسایت خودتان نگاهی بیاندازید و از قسمت legacy tools and reports وارد بخش message شوید و در آن جا ارور های سایت خود را بررسی کنید. این قسمت می تواند بسیار بسیار مهم باشد و توجه به آن همواره به عنوان یک اصل همیسشه درست در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.
ابزارهای آنلاین برای چک کردن سئو صفحه خاص سایت وجود دارند که می توان به سایت woorank و sitechecker اشاره کرد.
2- بررسی و آنالیز بک لینک های وب سایت
بک لینک های ورودی ای که در قسمت links در ابزار گوگل وب مستر تولز قرار دارد می تواند اطلاعات بسیار خوبی به شما عزیزان بدهد. همان طور که می دانید لینک های خروجی ییک از مهم ترین فاکتور های رتبه بندی نتایج گوگل به شمار می روند که در صورت مطلوب بودن و اعتبار بالا می تواند باعث پیشرفت وبسایت شما شود اما در سویی دیگر این بک لینک ها می توانند به همان حد نیز مضر باشند چرا که ممکن است برخی از رقیبانتان با ساخت لینک های مضر برای شما تصمیم به لطمه زدن به وبسایتتان را داشته باشند، در این صورت نیاز است به پنل وبمستر خود مراجعه کنید از بخش مربوطه وارد قسمت External links شوید.
در این قسمت شما می توانید تمامی لینک های ورودی به وبسایت خودتان را مشاهده کنید و در صورت یافتن لینک های بسیار مضر آن ها را دیس اوو کنید.
پیشنهاد می کنیم مقاله آموزش لینک سازی خارجی را مطالعه نمایید.
3- به روزرسانی محتوا و تاثیر آن بر سئو
همه ما می دانیم محتوا تا به چه میزان بسیار زیادی می تواند بر روی سئو وبسایت شما تاثیر گذار باشد، در همین خصوص شما نیز باید با انتشار محتوا درون وبسایت خودتان به گوگل اعلام کنید که بروزرسانی محتوا تا چه حد بسیار بالایی می تواند بر روی کیفیت مطالب شما تاثیر گذار باشد. همچنین شما به گوگل می فهمانید که وبسایت شما در حال حاضر فعال بوده و همواره به دنبال انتقال مطالب تازه به کاربران است.
4- بررسی و انالیز لینک های شکسته یا 404 وبسایت خود
یکی از امور کنترل سئو سایت چک کردن لینک های شکسته صفحات است. لینک های شکسته و یا به اصطلاح لینک های 404 از آن دسته از لینک هایی هستند که در وبسایت شما هیچ هدف خاصی را دنبال نمی کنند و عملا برای کابر یک صفحه بدون محتوا و بدون محصول است که مشاهده آن تنها ارور 404 را به کاربران شما نمایش خواهد داد اما در سویی دیگر این صفحه برای ریات های گوگل می تواند به شدت مضر باشد چراکه ایندکس صفحات را بالا برده و م تواند در مواقعی نیز برای وبسایت شما دردسر های دیگری را فراهم سازد.
چطور لینک های شکسته را رفع کنیم؟
برای آن که بتوانید لینک های شکسته را از میان بردارید نیاز است آن ها را حذف کنید، برای این کار بهتر است از ریدایرکت 301 به صفحه مرتبط استفاده کنید.
5- بررسی و تحلیل آمار ورودی وبسایت
شما باید هر روز آمار ورودی وبسایت خودتان را مدنظر داشته باشید تا بتوانید نتایج بسیار موثر و مناسبی را دریافت کنید. پس از مدتی به یک بازدید ثابت خواهید درسید و به عنوان مثال متوجه خواهید شد که در طول روز کاربرانی حدودا 500 الی 600 نفر دارد وبسایت شما می شوند اما چنانچه این اعداد یکهو دچار تغییر شود قطعا مشکلی به وجود آمده است که باید به سرعت آن را رفع کنید. البته توجه داشته باشید که در ایام تعطیلات نوروز، مراسم مذهبی و… همواره تغییرات بازدید بسیار قابل درک بوده و کاهش می یابد.
6- کنترل MANUAL ACTIONS در پنل وبمستر تولز
از مهمتریت امور بررسی سئو سایت چک کردن قسمت MANUAL ACTIONS در قسمت وبمستر گوگل می باشد. جریمه دستی یا MANUAL ACTIONS از آن دسته از اقداماتی می باشد که رقبا برای تخریب و حدف نتایج وبسایت شما از گوگل به صورت دستی این کار را انجام می دهند. این اقدامات می تواند به صورت پاپ آپ ، خرید بک لینک ، محتوا با کیفیت پایین ، هک شدن وب سایت و… باشد و کاربر و وبسایت رقیب شما را در این خصوص جریمه دستی کرده و به گوگل اعلام کند. شما برای رفع این موضوع می توانید وارد قسمت مربوطه شده و چنانچه به غیر از عبارت No issues detected، عبارت دیگری را مشاهده کردید سعی کنید در کمترین زمان ممکن آن خطا را رفع کنید تا از حالت پنالتی گوگل خارج شوید.
7- بررسی تعداد ایندکس شدن های وبسایت
عواملی از قبیل قطعی سرور ، استفاده از دستوارت غیر مناسب ، هک شدن وب سایت ، جریمه شدن وب سایت و… می تواند تاثیر بسیار مخربی بر روی ایندکس شدن مطالب وبسایت شما داشته باشد. در این خصوص لطفا توجه داشته باشید که همواره با آدرس site:domain.com بخواهید تعداد ایندکس های وبسایت خودتان را چک کنید.
نتیجه گیری
به عنوان کلام آخر بد نیست گفته شود که آنالیز سئو سایت باید به طور مکرر انجام شود زیرا با آگاهی از وضعیت سئو می توانید مسیر رسیدن به نتایج اول گوگل را زودتر طی کنید. در این راه ما چند سایت برتر را در بالا اشاره کرده ایم که شما را در ادامه این راه یاری می کنند.
احتمالا پس از مطالعه مطالب بالا و شناخت سایت های آنالیز سئو به این نتیجه رسیده اید که خدمات چند سایت معرفی شده تقریبا شبیه به یکدیگر است اما این به شما بستگی دارد که می خواهید چه میزان بودجه را صرف بررسی سئو سایت خود بکنید.
درباره مهدی حیدری
سلام، من مهدی حیدری هستم، عاشق یادگیری سئو و دیجیتال مارکتینگ... و همیشه برای بهتر شدن در تلاش هستم. از سال 87 در زمینه وب و بازاریابی اینترنتی در حال فعالیتم و خوشحال میشم اطلاعاتم رو با شما در میان بذارم.
نوشته های بیشتر از مهدی حیدریمطالب زیر را حتما بخوانید
-
ارتباط میان هاست و سئو سایت چیست؟
421 بازدید
-
آموزش انتخاب کلمه کلیدی در سئو بصورت حرفه ای
1.14k بازدید
-
ابزار Ahrefs چیست؟❤️ کاربرد اچرفز از 0 تا 100
862 بازدید
-
خرید بک لینک edu دانشگاهی و gov❤️(معتبر و ارزان)
1.3k بازدید
-
سفارش تقویت رپورتاژ آگهی بعد از انتشار❤️(لینک مرحله 2)
869 بازدید
-
آموزش رپورتاژ آگهی – تجارب و تکنیکهای کمپین های رپورتاژی
667 بازدید
11 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سایت فارسی کی دبلیو رنک هم آنالیز سئو داره.
عالی بود ممنون
میزفا تولز خیلی قوی کار کرده ولی کاش آموزش این ابزار سئو رو تو سایتتون داشتید. اموزش های خود این ابزار تو سایت خودش قدیمی شده
بسیار کاربردی و مفید بود.
ممنون از سایت خوبتون.
مطلب جامع و کاملی بود.
موفق باشید.
از ابزار ایرانی نت پارک هم برای لینک سازی مرتبط تو سایت های فارسی میتونید استفاده کنید.
این سایت upseo که معرفی کردید خیلی شبیه این هست فکر میکنم مثل وردپرس میشه این جور سایت رو دانلود کرد و نصب کرد. چند تا سایت ایرانی و خارجی دیدم دقیقا اینطوری هستند.
الان فکر کنم دیگه دوره ابزارهای خارجی گذشته قدیم میشد خرید ولی الان با این ارزش پول ضعیف نمیشه. من یک تحقیق کردم یک نردبان پیدا کردم از سایت یکتانت و یک میزفا تولز پیدا کردم، سایت جت سئو هم به نظرم خیلی ظاهر داغونی داره
بین نردبان و میزفا تولز دومی رو انتخاب کردم چون قیمت هاش نصف بقیه هست و امکانات بدی هم نداره، البته به خارجی ها نمیرسن ولی خدایی بد هم نیستن.
یک انتقاد. الان هر سایت ایرانی میری و میخوای ابزارهایی که معرفی کردن رو بدونی میبینی همش یک چیز تکراری میگن اونم moz و ahrefs چندتایی که همه میشناسن. اونایی رو معرفی کنید که خیلی ها نمیشناسن الان پدر من درامد تا این چند تا سایت ایرانی رو پیدا کنم.
مگه نمیدونی چرا اینطوری هست؟ چون سودی براشون نداره ولی ابزار خارجی رو چون راحت نمیتونیم خودمون بخریم دلال ها میان وسط و دلال ها خودشون رو پاره میکنن و اموزش های ابزارهای خارجی رو میدن تا بتونن مشتری بگیرن و یک چیز رایگان و تریال رو پولی به من و شما بفروشن.
موافقم، جت سئو داغونه مخصوصا تو بخش گزارش هایی که بهت تو سایت ها میده و الکی فقط خطا میگیره درحالی که خطا نیست
فقط توی یک چیز خوبه اونم ادعا و تبلیغات ابزارشون
ممنون از مقاله جامع تون در زمینه بهترین سایت های سئو. سایت seobility. net هم سایت خوبی برای چک کردن سئوی سایت هست. ممنونم
خواهش میکنم.ممنون از معرفی سایت. به زودی بهترین سایت های سئو در ایران هم معرفی خواهند شد.