آشنایی با تتر ، با ثبات ترین ارز دیجیتال
آشنایی با تتر ، با ثبات ترین ارز دیجیتال که در این مقاله از سایت تترفا به بررسی و معرفی کامل رمز ارز تتر خواهیم پرداخت و همچنین کارمزد خرید تتر و فروش تتر در شبکه های مختلف را توضیح خواهیم داد.
ابتدا مقداری با ارز دیجیتال تتر آشنا خواهیم شد. پس تا پایان با ما همراه باشید.
معرفی با ثبات ترین ارز دیجیتال:
ارز دیجیتال تتر را می توان یکی از محبوب ترین استیبل کوین های بازار رمزارز دانست که جهت سرمایه گذاری به کاربران توصیه می شود. اگر شما جزو آن دسته از سرمایه گذاران فعال در دنیای رمز ارزها هستید، حتما با این واژه آشنایی دارید. ارز تتر، یک نوع دلار آمریکا در بستر بلاک چین بوده که در بازار ارزهای دیجیتال با نماد USDT معامله می شود. از جمله مهمترین مزایای استفاده از USDT در بازار ارزهای دیجیتال می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- شما با استفاده از تتر می توانید انتقال پول به هر نقطه از جهان را در کمترین زمان ممکن به راحتی انجام دهید.
- قیمت تتر در مقایسه با قیمت سایر ارز های دیجیتال، با ثبات تر بوده که هر واحد آن با یک دلار آمریکا برابری می کند.
- کاربردهای استفاده از تتر تنها به مبادله ارزها و یا انتقال دارایی ختم نمی شود.
- اکثر صرافی های آنلاین و پلتفرم های فعال در حوزه ارز دیجیتال از سکه پایداری نظیر: تتر، استفاده می کنند.
متاسفانه با وجود تحریم ها، امکان ارائه هیچ گونه خدماتی در سیستم های مالی و بانکی برای کاربران ایرانی وجود ندارد. تتر به عنوان یک ارز ثابت امکان نقل و انتقال پول به خارج از کشور را به راحتی برای ایرانی ها فراهم می کند.
آشنایی با نحوه کار ارز دیجیتال TETHER در بازار رمز ارزها:
شاید برای اکثر خوانندگان گرامی جای سوال باشد که امنیت تتر در بازارهای ارز دیجیتال به چه نحوی خواهد بود. قبل از پاسخگویی به این سوال، بهتر است در ابتدا به نحوه کار USDT در بازار بپردازیم. تتر بر روی 13 شبکه بلاک چین، قابل دسترسی خواهد بود. اما در حال حاضر می توان چهار شبکه را نام برد که در مقایسه با سایر شبکه های بلاک چین، کاربردی تر هستند. کاربران باید به نوع شبکه بلاک چین مورد استفاده جهت انتقال رمزارزهای خود، توجه ویژه ای داشته باشند. در این زمینه باید آدرس نوع شبکه تتر را مد نظر قرار داده و با توجه به این مورد، نقل و انتقالات خود را به راحتی انجام دهند. جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان در ادامه به پرکاربردترین شبکه های این رمزارز اشاره کرده ایم.
شبکه OMNI:
یکی از روش ها جهت ارسال دریافت و انجام معاملات USDT، بر روی شبکه بلاک چین بیت کوین بوده که از پروتکل اُمنی لایر پیروی می کند. آدرس کیف پول تتر را می توانید با آدرس 1 یا 3 و عبارت bc1 شناسایی نمایید.
شبکه ERC 20:
شبکه ERC 20، رایج ترین توکن بر بستر بلاک چین اتریوم بوده که یکی از گزینه های پیشنهادی جهت انجام معاملات USDT به شمار می رود. آدرس کیف پول تتر این شبکه را می توانید با عبارت X0 به راحتی شناسایی کنید.
شبکه TRC 20:
یکی دیگر از روش ها جهت ارسال دریافت و انجام معاملات USDT، بر روی شبکه بلاک چین ترون بوده که از پروتکل TRC 20 پیروی می کند. آدرس این کیف پول را می توانید با عبارت TX به راحتی پیدا کنید.
شبکه BEP 20:
این شبکه را می توان یکی از سریعترین و بهترین شبکه ها جهت ارسال، دریافت و انجام معاملات ارز دیجیتال تتر دانست. شبکه BEP 20 از استاندارد بایننس اسمارت چین پیروی می کند. آدرس کیف پول این شبکه به مانند اتریوم بوده و با عبارت X0، آغاز می شود.
سرمایه گذاران با توجه به علاقه خود می توانند معاملات تتر را بر روی هر کدام از این شبکه ها انجام دهند. البته جا دارد بگوییم که شبکه ترون در مقایسه با سایر شبکه ها از کارمزد کمتر و سرعت انتقال بیشتری جهت انجام معاملات USDT برخوردار است. به همین خاطر است که توجه اکثر کاربران به شبکه ترون جهت انجام سرمایه گذاری جلب می شود.
امنیت TETHER در بازارهای ارز دیجیتال برای کاربران ایرانی:
آیا با نگهداری USDT در کیف پول ارز دیجیتال، امکان بلوکه شدن آن برای کاربران ایرانی وجود خواهد داشت؟ یکی از مهمترین نگرانی های کاربران ایرانی در مورد بلوکه شدن ارز دیجیتال و مشکلات مربوط به نقدینگی آن است. با توجه به قرارداد هوشمند تتر در سایت، این کمپانی می تواند در شرایط ویژه از نقل و انتقال و خرج کردن ارزهای کاربران جلوگیری کند. با توجه به تحریم ایران از سوی آمریکا، امکان بلوکه شدن ارزهای دیجیتال کاربران ایرانی از سوی این کمپانی وجود دارد. این مورد می تواند هشدار و زنگ خطری برای سرمایه گذاران ایرانی به شمار رود. بحث مسدودسازی تتر از همان ابتدا در قرارداد این کمپانی وجود داشت. اما از آنجا که تتر، یک استیبل کوین متمرکز بوده در شرایط خاص می توانند از دسترس کاربران ایرانی خارج شوند. البته نگرانی زیادی در این باره وجود ندارد. شما می توانید با انجام یک سری فعالیت ها، امنیت دارایی خود را حفظ کنید.
انتقال کارمزد ارز دیجیتال تتر در شبکه های مختلف و آشنایی با نحوه محاسبه آن
ارز دیجیتال تتر دارای انواع مختلفی بوده که قبل از هر چیز کاربر باید با ویژگی های هر کدام از آنها آشنا باشد.
آشنایی با این شبکه ها، اطلاعات مهمی را در مورد کارمزد انتقال رمز ارز تتر در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد.
کارمزد کلیه تراکنش های تتر با توجه به شبکه میزبان (بلاک چین) باید پرداخته شود.
جهت انجام مبادلات تتر بهتر است به نوع شبکه، آدرس و فرمت مخصوص آن توجه ویژه ای نمایید.
در غیر اینصورت، امکان از دست دادن دارایی های کاربر به همراه کارمزد انتقال تتر وجود خواهد داشت.
در حال حاضر، 3 نوع شبکه رایج تتر وجود داشته که صرافی ها از طریق آنها مبادلات آسان را برای کاربران فراهم می کنند.
در ادامه به مهمترین ویژگی های این 3 شبکه از لحاظ انتقال کارمزد تتر، اشاره خواهیم کرد.
· تتر بر روی بلاک چین اومنی (USDT Omni):
کارمزد انتقال ارز دیجیتال تتر بر روی این شبکه، بسیار بالا بوده که این امر به دلیل ارتباط مستقیم آن با کارمزد تراکنش بیت کوین است.
کارمزد انتقال تتر بر روی این شبکه به صورت لحظه ای تغییر کرده که به هنگام کار با آن، مشکلات زیادی را برای کاربران و سرمایه گذاران ایجاد می کند.
از جمله مهمترین این مشکلات می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- کارمزد انتقال تتر به بالای 30 دلار بر روی این شبکه
- بروز مشکلات مختلف به دلیل حملات هکری
- کند بودن انجام تراکنش ها و مبادلات در شبکه Omni
· تتر بر روی بلاک چین اتریوم (USDT ERC-20):
بعد از بروز مشکلات بر روی شبکه اومنی، متخصصان تصمیم گرفتند که کارمزد انتقال ارز دیجیتال تتر بر روی شبکه اتریوم انجام شود.
همین امر موجب شد که محبوبیت تتر بسیار بیشتر از قبل شود. کارمزد تتر ERC-20، پایین تر از کارمزد تتر بر روی بلاک چین اومنی است.
از جمله مهمترین مزایای کارمزد انتقال تتر بر روی این شبکه عبارتند از:
- انجام مبادلات و تراکنش ها با سرعت بالا
- کاهش کارمزد انتقال تتر بین 3 تا 10 دلار بر روی شبکه اتریوم
· تتر بر روی بلاک چین ترون (USDT TRON):
در ابتدا فعالیت بر روی شبکه اتریوم از سوی کاربران با استقبال قابل توجهی مواجه شد.
اما کم کم به دلیل شلوغ شدن این شبکه و حجم زیاد تراکنش ها، محبوبیت خود را از دست داد.
زیرا در بعضی مواقع به دلیل حجم بالای تراکنش ها، کارمزد انتقال تتر بر روی این بلاک چین به طور لحظه ای افزایش می یافت.
با گسترش فعالیت ارز تتر بر روی شبکه ترون، کارمزد انتقال تتر بر روی بلاک چین اتریوم به طرز قابل توجهی کاهش یافت.
به همین دلیل، بیشتر کاربران و سرمایه گذاران ترجیح می دهند از شبکه ترون جهت خرید و فروش تتر و انجام مبادلات خود استفاده نمایند.
در اینباره، تلاش های زیادی از سوی مدیران این شبکه انجام شده تا کاربران را به سمت استفاده از بلاک چین ترون سوق دهند.
تترفا؛ بهترین مرجع خرید و فروش ارز دیجیتال تتر:
مجموعه تترفا، یکی از امن ترین و معتبرترین صرافی های خرید تتر و فروش تتر در کشور بوده که کاربران ایرانی می توانند با خیال راحت به انجام معاملات این ارز دیجیتال بپردازند. تترفا از همان ابتدا با ارائه قیمت لحظه ای تبادل USDT، مهمترین اقدام را جهت شفاف سازی در بازار رمزارز انجام داد. عملکرد شرکت تتر، واضح بوده و جهت جلب اعتماد کاربران، لیست دارایی های خود را به صورت آشکار برای آنها به اشتراک گذاشته است. پس میتوان گفت که تتر برای سرمایه گذاری برای کاربران ایرانی، گزینه بسیار مناسبی به شمار می رود. در این راستا، سایت تترفا جهت حفظ امنیت معاملات کاربران از کیف پول های متغیر استفاده کرده و این تضمین را به آنها داده تا با خیال راحت به خرید و فروش تتر بپردازند.
درباره واحد تبلیغات
این مطلب یک رپورتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط سایت تبلیغ کننده تهیه گردیده. سئولایت هیچ مسئولیتی در قبال این محتوای تبلیغاتی ندارد. رشد و پیشرفت را برای کسب و کار شما آرزومندیم.
نوشته های بیشتر از واحد تبلیغاتمطالب زیر را حتما بخوانید
-
مهارتها و صفات یک کارشناس چاپ موفق
404 بازدید
-
نقش ویدیوهای آموزشی در یادگیری دروس پایه هفتم
389 بازدید
-
چگونه با قوطی سایبان بسازیم؟
558 بازدید
-
شرح شغل و وظایف کارشناس امور بیمه
435 بازدید
-
پیشرفتهای فناوری در حوزه انبارداری و تأثیر آن بر کارگران
338 بازدید
-
چگونه لپتاپ ایسوس خود را تعمیر کنیم؟
339 بازدید
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
خیلی عالی و مفید بود